Elva Elamusfestival!

Õhina Õpituba koostöös Tartu vallaga toimetab 22.08 kell 13-18 Elva Elamusfestivalil!
Pakume elamust töötubades!
Õhina Õpituba pakub järgmiseid töötubasid lastele ja täiskasvanutele:
\"🙂\" Külmkapimagneti meisterdamine-  osalemine ainult 3 eur.
Materjale ja tekste on erinevaid, nt \”Tere kool, head kooliteed\” jm.
Juhendab Anneli Kool.
Eelnev registreerimine kindlustab koha töötoas: kristakaremaa@hotmail.com\"🙂\" Heategevuslik vaprusehelmeste töötuba. Teeme heateo ja voolime polümeersavist erinevaid helmeid. Külastusmängus osaledes saad ka teha vaprusehelmeid! Töötoas osalemine tasuta.

Vaprusehelmed on loodud krooniliste haigustega laste ravi toetamiseks, kuna osad lapsed peavad olema igapäevaselt vaprad ja tegema läbi palju protseduure, et oma haigusega toime tulla. Nad saavad oma keedesse helmeid erinevate protseduuri eest, nt vereproovi, süsti, haiglanädala, operatsiooni jm eest! Ja on olemas superhea päeva ja ka superhalva päeva või sünnipäeva vaprusehelmed! \"😀\" Programmiga on liitunud TÜ Kliinikumi ja Tallinna Lastehaigla hematoloogia-onkoloogia osakonna lapsed. Helmed anname üle programmi algatajale MTÜ Vaprusehelemed
Töötoas osalemine tasuta.
\"🙂\" Lisaks on võimalus osa saada Maie Koitmäe lõõgastavat käemassaažist. See on õrn aroomipuudutus eeterlike õlidega. Massaaž stimuleerib peopesas olevaid reflektoorseid punkte ja lõdvestab käelihaseid. Seda saad kogeda sümboolse tasu eest, 5 eur!
Korraga palju inimesi toimetama ei võta, et oleks kõigil piisavalt ruumi!
Tule kohale ja otsi meid üles!

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Scroll to Top